Žele odvesti klub na višu razinu: Vlasnici West Hama traže investitore

Foto: fah

Većinski vlasnici West Hama David Sullivan i David Gold spremni su prodati dio udjela u klubu, ali žele i dalje ostati u Upravnom odboru “čekičara”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sullivan i Gold, koji drže 86 posto dionica West Hama, već su prije godinu dana počeli tražiti investitore koji bi klub odveli na višu razinu. Ove sezone ta je potraga “bila na ledu” zbog slabih rezultata u Premier ligi, ali nakon što je u subotu pobjedom protiv Swanseaja (1-0) prekinut niz od pet uzastopnih poraza, Sullivan i Gold obnovili su potragu za potencijalnim investitorima, objavili su u utorak britanski mediji.

Oni vjeruju da klub, nakon preseljenja na Olimpijski stadion čiji je kapacitet 60.000 gledatelja, vrijedi 400 milijuna funti. Treba reći da su Sullivan i Gold prošlog ljeta odbili ponudu Red Bulla, koji je za otkup njihovih 86 posto dionica West Hama nudio čak 650 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.