Želi sastanak s Messijem? Je li Josep Maria Bartomeu u ovom trenutku najomraženija osoba kod navijača Barcelone?

Foto: fah

Nije tajna kako je trenutno najnepopularniji čovjek u Barceloni čelnik tog kluba Josep Maria Bartomeu, posebno od trenutka kad je započela velika kriza vezana uz odlazak Lionela Messija iz kluba. Messi jednostavno nije u dobrim odnosima s vodstvom kluba, pa tako ni s Bartomeuom. Predsjednik katalonskog kluba najavio je odlazak ako će to pomoći da Messi ostane, no sad očito ”pjeva” drugačiju ”pjesmu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskih medija Bartomeu želi sastanak s Argentincem i višegodišnjom sportskom ikonom kluba kako bi ga uvjerio da ostane. U Barceloni i dalje prevladava jasan stav, naime, nemaju namjeru slušati prijedloge drugih klubova za transfer Lionela Messija, čiji ugovor ističe tek na ljeto iduće godine. Spominju se, između ostalih, Manchester City, Inter, Chelsea, pa čak i PSG te Real.

Bartomeu se jučer sastao sa svim važnijim ljudima u klubu te su donijelu odluku kako zasad nema prodaje jednog od najboljih nogometaša svih vremena. Iako su, prema nekim medijskim napisima, poglavito engleskih medija, krenuli pregovori između Cityja, koji je navodno za Argentinca ponudio 150 milijuna eura te još dvojicu nogometaša, i Barcelone. Kako piše Mundo Deportivo, inače blizak Barci, Bartomeu će učiniti sve  ne bi li Messija uvjerio da je za njega najbolja opcija završetak karijere u Barceloni, no hoće li će uspjeti u svojoj namjeri, teško je reći. Jedno je sigurno, Bartomeu sada ne spominje svoj odlazak, a Messi bi s takvim razvojem događaja bio ipak najsretniji.

Argentinac je navodno i dalje čvrst u svojoj nakani da  napusti klub. Svjestan je i sam da neće još dugo moći igrati na visokoj razini te da su mu s “novom” Barcelonom male šanse za novo osvajanje Lige prvaka, a on još jednom želi podići najvredniji klupski nogometni trofej prije nego li objesi kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.