Zidane izostavio Modrića: Bale i Ronaldo su 100 posto spremni

Foto: fah

Real ove srijede ugošćuje Villarreal, a u kadar se vraćaju Ronaldo i Bale. Ipak, u momčadi nije Luka Modrić, koji je normalno trenirao danas, pa bi moglo biti riječ o rotaciji u momčadi zbog odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bale i Ronaldo su 100 posto spremni”, potvrdio je Zinedine Zidane, a na pitanje o utakmici Barcelona – Atlético rekao:

“Svejedno nam je, neće ta utakmica ništa odlučiti. Obje su momčad vrlo jake, a mi se moramo usredotočiti na svoju utakmicu.”

“I Benzema je spreman, dobro je. Golmani? U našoj su momčadi svi važni i rotirat ću na svim pozicijama tijekom sezone.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lucas Silva se oporavlja i pomalo vraća. Zlatna lopta? Griezmann zaslužuje biti na postolju, ali ja ću glasovati za Ronalda.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.