Zidane sprema velike promjene u Realu: Neki odlaze, neki dolaze, evo kakav je Modrićev status

Foto: fah

Marca najavljuje velike promjene u Real Madridu. Kako pišu, Zinedine Zidane traži nešto novo i sprema se revolucija u početnih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno toga će se promijeniti. Neki igrači će doći, a drugi će napustiti klub ovog ljeta”, piše Marca.

Zidane je u ožujku ponovno preuzeo klupu Real Madrida i to svega 284 dana otkako je istu napustio.

Keylor Navas, Varane, Marcelo, Kroos i Bale su tako među imenima koja bi na ljeto mogla otići iz kluba, dok se za Ramosa, Benzemu, Isca, Casemira i Modrića tvrdi da bi mogli i iduće sezone nositi isti dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Interov pokušaj iz proteklog ljeta je prošlost, osvajač Zlatne lopte ne planira nigdje otići i u ovim trenucima ni on, ni klub ne žele da njegovom ostanku u Španjolskoj dođe kraj”, navodi se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.