Zidanove ‘čistke’ u Realu: ‘Rekonstrukcija’ odnosi pola momčadi?

Foto: fah

Trener Reala, ako je vjerovati španjolskim medijima, Zinedine Zidane, sprema za ovo ljeto pravu čistku u klubu. Naime, prema ocjeni mnogih stručnjaka nakon više uspješnih godina momčad kraljevskog kluba se istrošila, vrijeme je za osvježenja, promjene i ozbiljna pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Realu bliska Marca Zidane navodno prema izlazu iz kluba ”gura” čak trinaest igrača, među njima su i neki miljenici francuskog trenera, barem su to bili prije nego li je Zidane otišao, pa se sad ponovno, kao ”vatrogasac”, vratio. Dobre su vijesti što, barem za sada, na listi za ”odstrel” nije hrvatski reprezentativac, Luka Modrić.

Dakle, ovog ljeta na redu je temeljita rekonstrukcija, kako Zidanove najavljene čistke, naziva Marca.

Prema svemu sudeći odlazi, na pomalo neslavan način, najskuplji igrač u povijesti Reala, Gareth Bale. Predsjednik kluba, Florentino Perez, prema pisanju Marce inzistira na transferu kako bi Real vratio barem dio novca koji su uložili za ovog velškog igrača. Odlazi navodno i Isco, koji je u Realu nezadovoljan, dok bi Marcelo mogao završiti u Juventusu te se tako pridružiti Cristianu Ronaldu, koji je prošlog ljeta napustio Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Reala bi mogao otići Raphael Varane, njega bi trebao zamijeniti Portov Militao.  Naravno, Varane bi još mogao puno toga dati klubu iz Madrida, no, navodno sam želi otići. S druge strane pod upitnikom su i neki igrači s klube Dani Ceballos, Mariano, Llorente, Vallejo, Brahim i Valverde. Klub bi mogli napustiti Luca Zidane i Keylor Navas. Standardni golman Real u idućim sezonama, barem dok je Zidane trener, trebao bi biti Thibaut Courtois.

Naravno, Real najavljuje i pojačanja, spominju se brojna imena, no, dva imena su na prvom i drugom mjestu liste želja, Paul Pogba iz Manchester Uniteda te  Chelseajev Eden Hazard.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.