Zimske olimpijske igre: Trećeg dana nastupaju hrvatske skijašice Leona Popović, Ida Štimac i Andrea Komšić te sanjkašica Daria Obratov

Foto: fah

Trećeg natjecateljskog dana na XXIII. Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu održat će se natjecanja u 10 sportskih grana od kojih će se odličja dijeliti u alpskom skijanju, biatlonu, umjetničkom klizanju, skijanju slobodnim načinom, skijaškim skokovima, snowboardu i brzom klizanju, a od hrvatskih sportaša nastupit će alpinke alpinke Leona Popović, Ida Štimac i Andrea Komšić te sanjkašica Daria Obratov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alpinke Leona Popović, Ida Štimac i Andrea Komšić nastupit će u veleslalomu na stazi Jeongsean u Yongpyong resortu u kojem je prva vožnja na programu u 2.15, a druga u 5.45 po hrvatskom vremenu.

Prvi službeni nastup na ZOI imat će i naša sanjkašica Daria Obratov koja će na bob stazi u Olimpijskom parku od 11.50 sati po hrvatskom vremenu voziti prve dvije od četiri predviđene vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.