Lovren otkrio: ‘Sam sebi sam najveći kritičar, ovako se kažnjavam’

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Liverpoola za Sky Sports izjavio je kako si još uvijek ne može oprostiti pogreške koje je napravio prošlog vikenda na Anfieldu protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sam sebi sam najveći kritičar, kažnjavam se na isti način – šutim i ni s kime ne razgovaram danima”, rekao je Dejan.

No, nije mu važno mišljenje drugih ljudi.

“Ne zamaram se mišljenjem drugih ljudi. Bitno mi je samo što trener misli jer me on jedini može kritizirati. Ako ima pozitivne komentare, onda sam siguran da sam jedan od najboljih braniča Premier lige”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žali se da braniče navijači uvijek najviše kritiziraju.

Danas pak očekuje ostovanje kod bivšeg kluba od 17:30.

“Malo će biti čudno, u to sam siguran, igrat ću pomiješanih emocija. Doček me ne brine, proveo sam jako lijepo vrijeme u Southamptonu i uvijek ću im biti zahvalan”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.