Životna drama najboljeg hrvatskog vaterpolista Sandra Sukna: Nastavak karijere zbog problema sa srcem pod znakom pitanja?

Foto: fah

Najbolji hrvatski vaterpolist Sandro Sukno sredinom 10. mjeseca prošle godine bio je na redovitom liječničkom pregledu, nažalost, tada su mu ustanovili probleme sa srcem za koje nije ni znao da postoje. Napravio je pauzu do novog pregleda i dalje, nakon novog pregleda rezultati nisu dobri. Postavlja s čak pitanje hoće li Sukno više ikada zaigrati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Obavio sam sve pretrage prije par dana, danas sam bio na razgovoru. Koliko god bio spreman na svaku opciju, ovako nešto te šokira, pa tek mi je 27. Moram napraviti još pretraga da vidimo što će biti s karijerom”, rekao je Sandro Sukno za Tportal.

Podsjetimo, Sandro Sukno nedavno je proglašen za najboljeg vaterpolista na svijetu, a bio je i najzaslužniji za činjenicu da je Hrvatska ove godine osvojila svjetsko zlato u Budimpešti. U finalu su Hrvati svladali jaku Mađarsku, u polufinalu Srbiju.

Nakon redovitog pregleda na kojem su mu ustanovili navedene probleme Sukno je bio optimističan. Odredili su mu pauzu za koju je vjerovao da je tek preventivna, međutim, novi pregled kod poznatog kardiologa u Rimu Paola Zeppillija, pokazao je kako razloga za zabrinutost ima. Odredili su mu kraj sezone, a i nastavak karijere je pod velikim znakom pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače hrvatski vaterpolist ima ugovor s talijanskim Pro Reccom do ljeta sljedeće godine, u ovom trenutku jasno je kako ga neće moći odraditi do kraja. Oglasio se i Pro Recco.

”To je jako bolno za nas, ali ipak je zdravlje svakog sportaša prioritet za nas. Hvala liječniku Zeppilliju na profesionalnosti i ljudskosti. Igrat ćemo bez jednog od najboljih na svijetu, to je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i talijanskom prvenstvu”, rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo.

Sandro Sukno vratio se u rodni Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.