Zlatan Ibrahimović bio je spreman besplatno igrati za Sinišu Mihajlovića?

Foto: Snimka zaslona

Bivši neuspješni izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović predstavio je u organizaciji Gazzette dello Sport svoju autobiografiju ”Meč života”.  Brojne poznate osobe javile su se u program te su razgovarale s Mihajlovićem, koji je nedavno besramno optužio bivšeg hrvatskog izbornika Igora Štimca. Naime, Mihajlović, koji je inače podržavao velikosrpsku osvajačku politiku ratnog zločinca Slobodana Miloševića, je kazao da mu je Štimac 1991. godine rekao kako moli Boga da mu pobiju obitelj u Borovu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji se javio u program Mihajloviću je aktualni igrač Milana, bivši švedski reprezentativac, Zlatan Ibrahimović.

Kako to već ide krenule su pohvale s obje strane, a Ibrahimović je kazao kako je za Sinišu Mihajlovića bio spreman igrati potpuno besplatno, dakako, Ibrahimović uvijek puno priča, a malo je koristi od toga.

“Kada sam čuo da je Siniša bolestan nisam znao kad je najbolji trenutak da ga nazovem. Želio sam mu dati svu svoju snagu, ali nisam mogao. Bio je jači od mene, rekao sam mu da ću napraviti sve za njega, pa čak i igrati besplatno”, rekao je 39-godišnji igrač Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Ibrahimović na kraju nije zaigrao u Bologni, potpisao je i igra za Milan, dakako, ne igra besplatno. Inače, Ibrahimović je jedan od najboljih napadača talijanske Serie A.

Inače, uz Ibrahimovića u program su se javili i Francesco Totti, Roberto Mancini, Dejan Stanković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.