Zlatan Ibrahimović sanja naslov svjetskog prvaka: ‘Švedska može izbaciti Englesku u četvrtfinalu’

Foto: fah

Jedan od najboljih švedskih nogometaša svih vremena, kontroverzni Zlatan Ibrahimović, smatra da Švedska može osvojiti naslov svjetskog prvaka. No, prije toga će Šveđani morati izbaciti Engleze, koji su se provukli protiv Kolumbije u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović tvrdi kako brojni čimbenici mogu utjecati na pobjednika samo jedne utakmice, a kako onda ne bi i na pobjednika cijelog Svjetskog prvenstva u Rusiji.

“U ovoj fazi turnira se ne radi samo o tome koliko si dobar ili nisi, postoje i drugi čimbenici koji mogu imati ulogu u svemu. Tu su emocije, treba imati i sreće u nekim situacijama. Vjerujem kako Švedska može pobijediti Englesku u četvrtfinalu i kasnije osvojiti turnir. To sam izjavio i prije početka prvenstva”, kazao je Zlatan Ibrahimović za švedske medije.

Podsjetimo, utakmica između Švedske i Engleske igra se ove subote od 16 sati, dakle četiri prije utakmice četvrtfinala Hrvatska – Rusija u Sočiju,  na stadionu u Samari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.