Zlatko Dalić otkriva: ‘Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka’

Pula, 22.05.2019 - Finalna utakmica hrvatskog nogometnog Kupa izmeðu Dinama i Rijeke na stadionu Aldo Drosina u Puli. Na slici Zlatko Daliæ. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

U Moskvi je održana svečana promocija ruskog izdanja knjige Zlatka Dalića “Rusija naših snova”, koju su u zajedničkoj suradnji napravili Podravka i Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posebna mi je čast što godišnjicu početka Svjetskog prvenstva obilježavamo u Moskvi, gdje smo igrali veliko finale, u Rusiji, gdje sam lani živio najljepše dane svoje karijere i koja će zauvijek u svima nama buditi posebne emocije. Cijela Hrvatska lani je živjela najljepših mjesec dana i, kao što smo napisali u naslovu knjige, nogomet je Hrvatsku preobrazio u najsretniju zemlju na svijetu. Pokazali smo da i mala zemlja, od koje je i jedna Moskva tri do četiri puta brojnija, uz vjeru, zajedništvo i poniznost može ostvariti nezamislive pothvate”, poručio je Dalić, prenose Sportske novosti.

“Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, a ima i važnijih stvari u životu od rezultata utakmice. Obitelj, prijatelji, sve ono što sam zapustio zbog nogometa. Imam 53 godine, neću vječno biti trener, ne mislim još dugo biti na klupi”, poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.