Zlatko Horvat uoči prve hrvatske utakmice na SP-u: ‘Kod nas je za sad sve dobro’

Zagreb,11.11.2019.- Održana je humanitarna večera "Vatreno srce" .Na slici Zlatko Horvat i Josip Paladino.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra na Svjetskom prvenstvu u Egiptu igra utakmicu prvog kola protiv Japana. Naravno, izabranici Line Červara veliki su favoriti, ne samo protiv Japana nego i favoriti cijelog prvog kruga. Očekuje se da će se hrvatska rukometna reprezentacija bez većih problema probiti do četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat najavio je susret protiv Japana. Navodno puno toga ne ”štima” u samoj organizaciji turnira. Ipak, Horvat nije mogao potvrditi tvrdnje norveške zvijezde Sandera Sagosena, koji je kazao jučer kako organizacija u Kairu, gdje boravi njegova reprezentacija, izgleda i djeluje kao Divlji zapad te da sukladno tome nema nikakvog reda.

“Kod nas je za sad sve dobro. Ima nekih malih problema, ali su to sitnice. Mi smo u resortu u kojem ipak možeš prošetati i kretati se. Najveći problem je što imamo skoro sat vremena do dvorane, ali naviknut ćemo se”, kazao je Horvat.

Postoji navodno i dosta problema s internetom, otežava li to komunikaciju, ako je istinita informacija, igrača s obiteljima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam malo stariji i bio sam u reprezentaciji i u doba kad nije bilo interneta, pa sam malo navikao na to. Mlađima je malo teže. Ima interneta, nije da ga nema, pa se može obaviti neki poziv kući. Više to stvara problem vama novinarima”, poručio je Zlatko Horvat na tiskovnoj konferenciji uoči susreta protiv Japana koji je na rasporedu sutra u petak od 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.