Znate li koja legenda stiže u pomoć Novaku Đokoviću?

đoković đokovićev
Foto: fah

Teniska legenda Andre Agassi pokušat će pomoći Novaku Đokoviću da se ponovno vine do prvog mjesta na ATP ljestvici i naslova na najvećim svjetskim turnirima, otkrio je drugi tenisač svijeta nakon poraza u rimskom finalu od 20-godišnjeg Nijemca Alexandera Zvereva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković je prije dva tjedna prekinuo dugogodišnju suradnju sa svojim cijelim stručnim timom na čijem je čelu bio Slovak Marijan Vajda, a u prosincu prošle godine se sporazumno razišao s Borisom Beckerom pod čijim je vodstvom tri godine vladao svjetski teniskim terenima.

“Razgovarao sam telefonom s Andreom u posljednja dva tjedna i odlučili smo se naći u Parizu, tako da će on biti tamo”, otkrio je Đoković na konferenciji za novinare u Rimu.

“Vidjet ćemo što nam donosi budućnost. Obojica smo uzbuđeni što ćemo surađivati i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti”, rekao je Đoković koji je, nakon što se zahvalio svojoj bivšoj ekipi, najavio da će pomoć potražiti kod nekog tko je prošao ista iskustva i bio u teniskom vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemamo nikakav dugoročan dogovor. U Parizu ćemo se malo upoznati”, zaključio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.