Zoran Mamić ponovno sportski direktor Dinama, stižu još neka poznata imena

Foto: fah

Bivši trener, igrač i direktor Zoran Mamić vraća se u Dinamo na poziciju sportskog direktora, izjavio je to predsjednik kluba Mirko Barišić na konferenciji za medije na Maksimir, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, Dinamo je predstavio Damira Krznara kao direktora omladinske škole i Tomislava Butinu kao direktora akademije za golmane.

– Zoran Mamić je kao sportski direktor napravio izvanredne rezultate. Imao je prekid kad je otišao iz određenih razloga i angažirao se kao trener, gdje je isto polučio izvanredne rezultate, rekao je Barišić.

– Ne bih puno pričao. Htio bih da, počevši od mene, pa i od mojih suradnika, radimo i postižemo rezultate, rekao je Zoran Mamić. Cilj našeg povratka je da Dinamo bude još bolji, koncentracija je na sportski sektor i mlade igrače. Složili smo sjajnu ekipu ljudi koji će voditi omladinsku školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je Mamić pitanje o tome kako će sudski proces i nepravomoćna presuda utjecati na moguće nezadovoljstvo navijača i rad u klubu.

– Ja sam dokazao da mogu odvojiti jedno od drugog. Proces nije ugodan. Proces je počeo prije četiri i pokazao sam da to ne utječe na mene. Navijači? Navijači kao navijači. Ima onih kojima je drago, ima onih koji su neutralni. Čelnici kluba su bili uporni, Barišić mi je odmah nakon odlaska iz prošlog kluba rekao: Zorane, vi se morate vratiti, zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.