Zoran Zekić: Gazda me pitao kako sam dva puta pobijedio Dinamo iz Zagreba

Foto: fah

Zoran Zekić, bivši trener Osijeka, u velikom intervjuu za Sportske novosti govorio je o svom najvećem ponosu iz Osijeka i zanimljivom pitanju koje mu je postavio gazda moldavskog Šerifa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za reprezentaciju igraju Borna Barišić i Mile Škorić.

“Ponosan sam na njihove igre, isto tako što mi se mnogi igrači s kojima sam radio i dalje javljaju. Neki dan sam razgovarao s Barišićem 45 minuta, o svemu, o životu, nogometu, taktici… To je najveći ponos ne samo za mene, nego sve ljude koji rade u Osijeku”, poručuje.

O reprezentaciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Zadovoljan sam reprezentacijom. Svakome se mogu dogoditi i Azerbajdžan i Mađarska. Čak bih rekao da su ovo kvalifikacije u kojima smo se najmanje mučili u zadnjem desetljeću. Zbila nam se i smjena generacija, neki stariji nemaju minutažu u klubu koliko bi trebalo, to je razlog što nije i bolje. Ali nema razloga za paniku. Dobili smo još dva igrača svjetske kvalitete, Vlašića i Brekala. Za nas nema bojazni. Zlatko Dalić ne samo da je pokazao da zna što radi, on je već sada najuspješniji hrvatski trener svih vremena”, smatra Zekić.

O gazdinom pitanju

“Gazda me ovdje pita: “Kako si to uspio pobijediti Dinamo dvaput u Maksimiru?” To su fascinantne stvari kad te tako pita. Što da mu kažem, dogodilo se. Kad si vani, čast ti je što si dio hrvatskog nogometa. Nikome ništa nije jasno”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.