Zoran Zekić nakon debakla u prvom pretkolu Lige prvaka: ‘Ovo je neuspjeh, ništa nije funkcioniralo’

Foto: fah

Nogometaši Sheriffa, kojeg trenira hrvatski trener Zoran Zekić, potpuno je podbacila u utakmici prvog pretkola Lige prvaka protiv Saburtala. Teško je vjerovati da će u uzvratu  Zekić sa svojom momčadi nadoknaditi poraz od 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tek pravi podvig i sportsko čudo može vratiti u europski život momčad Zorana Zekića, za hrvatski nogomet utakmica Sheriffa i Saburtala bitna je utoliko što će ukupni pobjednik iz ove dvije utakmice igrati sa zagrebačkim Dinamom u drugom pretkolu Lige prvaka.

Nakon utakmice Zoran Zekić je priznao da u njegovoj momčadi tijekom utakmice ništa nije funkcioniralo.

“Čestitam im na pobjedi. Zaslužili su je. Ovo je neuspjeh. Nismo uspjeli kontrolirati loptu, a bez toga nije išlo. Nismo imali kontrolu. Jako smo se dobro pripremili za ovu utakmicu. Napravili smo detaljnu analizu. Znali smo da su dobra momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općenito, ništa nije funkcioniralo. Pogotovo u obrani. Kasnili smo na svaku loptu. U napadu isto, kao da nismo ni napadali, nismo radili pritisak. Od plana nismo praktički napravili ništa”, kazao je u kratkoj analizi nakon poraza svoje momčadi Zoran Zekić, inače bivši trener hrvatskog prvoligaša Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.