Zoran Zekić o odlasku Nenada Bjelice iz Dinama, Zlatku Daliću, Luki Modriću i nastupu na Euru 2021.

Foto: fah

Zoran Zekić, hrvatski trener Sheriffa iz Tiraspola, prvaka Moldavije, u razgovoru za Sportske novosti govorio je o nekoliko zanimljivih tema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mjere su kao u Hrvatskoj i trajat će. U kampu smo, igrači dolaze u skupinama, srećom nitko se još nije razbolio pa guramo. Radimo u četiri grupe, bez kontakta. To što je sad krenulo u Hrvatskoj, mi prakticiramo već neko vrijeme”, opisuje stanje u Moldaviji.

Komentirao je i odlazak Nenada Bjelice iz Dinama.

“To je gubitak, uzajaman gubitak, a najveći je gubitak što se odvilo na takav način. Daleko bi bilo bolje da su stvari među sobom riješili unutar četiri zida, bez sapunice. Nije dobro za Dinamo da se takve priče potenciraju. I kad pomisliš da se u Maksimiru nešto napokon stabiliziralo i krenulo, opet se dogodilo to što se dogodilo”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamo i dalje im kvalitetnu bazu, a na kraju jako dobro mišljenje imam o Igoru Jovićeviću. Pratio sam što i kako radi u Dinamu II, iznimno mi se svidjelo njegovo vođenje s klupe, za tu ekipu bio je vrhunski trener. I razvojan, ali i miran i staložen. Vjerujem da će tako nastaviti”; dodao je.

Govorio je i o Zlatku Daliću,

“On je vrhunski trener, ali i pošten čovjek. Zna koliko ima snage i dokle može biti na toj poziciji. Kad ocijeni da je došao do kraja, povući će se. Sam je govorio da neće dugo, ali bilo bi dobro da odradi barem još jedan ciklus. Pa ljudi, ako ćemo sad početi razgovarati o Daliću, treba li on ostati izbornik, onda zaista nemamo što više pričati o hrvatskom nogometu, našim odnosima i razmišljanjima”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luku Modrića svakako vidi na Euru 2021.

“Godina dana je do Eura, to će odigrati, a minutažu neće imati manju nego što je skupi većina nogometaša u HNL-u. Iako će skoro biti duboko u 36. godini, očekujem Modrića na Euru 2021. u top izdanju. Pogledajte Toma Bradyja iz američkog nogometa, s 43 godine daleko je najbolji. Luka, hvala Bogu, nikad nije bio teže ozlijeđen. Živi sportski, obiteljski, on može još trajati”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.