Žorić zabio 20 koševa u pobjedi Fenera, Simonu 18 za Lokomotiv

U četvrtak navečer čak sedmorica hrvatskih košarkaša nastupila su u pet utakmica posljednjeg 14. kola Top 16 Eurolige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji nastup pružio je Luka Žorić zabivši u pobjedi Fenerbahčea nad Anadolu Efesom (84-65) 20 koševa za samo 17 minuta, uz šest skokova. Bojan Bogdanović je bio skroman ubacivši samo pet koševa.

Sjajan je bio Kruno Simon koji je ostvario učinak od 18 koševa u pobjedi njegovog Lokomotiva nad Bayernom 84-75.

Dva Hrvata nastupila su za Barcelonu, koja je pak pretrpjela drugi uzastopni poraz, izgubivši kod kuće od Laboral Kutxe 86-97. Ante Tomić zabio je 11 koševa, a Mario Hezonja četiri koša za deset minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roko Ukić ubacio šest koševa za Panathinaikos u gostujućem porazu u grčkom derbiju protiv Olympiacosa 68-65. Andrija Žižić nija imao učinak za dvije minute na parketu u domaćem porazu Maccabija od CSKA 76-81.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.