Zubčićev trener: “Druge vožnje ovdje su poseban problem, jer je vidljivost doista loša”

Foto: snimka zaslona

Lucasa Braathena nećemo tako skoro gledati na skijama. Pukao mu je medijalni kolateralni ligament i oporavak se procjenjuje na 6 do 9 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Šuman, trener Filipa Zubčića, bio je na licu mjesta.

“Baš sam s Ivicom komentirao kako je zadnja strmina u Adelbodenu uvijek neravna, bila je i sad i da nisu staze bile ovako brzo postavljene, mislim da se moglo izbjeći to što se dogodilo. Druge vožnje ovdje su poseban problem, jer je vidljivost doista loša i kad skijaši ovako dojure… Srećom se ništa nije dogodilo jučer u drugoj vožnji”, opisuje za Sportske novosti.

“Ja bih bez obzira na padove u petak postavio zatvoreniju varijantu, mislim da se na takvim stazama pokaže i više skijaškog znanja. I sad su najbolji bili oni koji su najbolji cijelu ovu sezonu, ali i u Santa Caterini je Švicarac, koji je iza mene postavljao drugu vožnju, postavio još malo zatvoreniju varijantu od moje i opet su najbolji to najbolje riješili, a nije bila ugrožena ničija sigurnost”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.