Bivša članica povjerenstva Ministarstva kulture, Mima Simić, nimalo kulturno dočekala vijest o novoj ministrici

Foto: Snimka zaslona

Ana Marija Simić, književnica, novinarka i LGBT aktivistica, poznatija kao Mima Simić, bila je izabrana članica Povjerenstva za neprofitne medije Ministarstva kulture i to 2013., 2014. i 2015. godine, no to je nije smetalo da na dolje prikazani način, na svojem Facebook profilu, komentira premijerov odabir nove ministrice kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

*Ispričavamo se svima na njezinoj vulgarnosti*

Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Podsjećamo, Simić je bila honorarna članica povjerenstva Ministarstva kulture za dodjeljivanje sredstava neprofitnim medijima, koje je u neviđenom postupku u svega tri sata uspjelo pregledati i ocijeniti 91 prijavu – i sredstva dodijeliti malo poznatim i slabo čitanim lijevo-liberalnim portalima većinom feminističke, ateističke i homoseksualne agende.

Uz to, ova bivša voditeljica emisije Peti dan na Hrvatskoj televiziji, bila je i umjetnička savjetnica u HAVC-u, a još se svi sjećamo i promotivnog spota Nedjeljom u 2 u kojem su Stanković i Simić zapjevali “Homoseksualci budimo svi”, kao i koliko je borbeno sudjelovala u kampanji protiv referenduma o braku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čime se bavi Mima Simić? Organiziranjem posjećivanja štanda U ime obitelji – Projekt Domovina na Trgu bana Jelačića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.