U istragu protiv Brada Pitta uključena cijela obitelj

Foto: Snimka zaslona

Brad Pitt surađuje sa socijalnom službom Los Angelesa, nadležnom za djecu i obitelj, u vezi incidenta koji se dogodio 14. rujna, kad je navodno između njega i njegovog 15-godišnjeg sina Maddoxa izbila fizička i verbalna svađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najnoviji razvoj događaja u priči o prekidu Brada Pitta i Angeline Jolie

Prema natpisima TMZ-a, istraga je sada proširena na navodne incidente između Brada i njegove supruge Angeline Jolie, čemu su svjedočila njihova djeca.

“Oni tragaju za određenim obrascem ponašanja. Pokušavaju, proučavajući glavni incident, pronaći slične obiteljske sukobe u nedavnoj prošlosti, kao i tko ih je poticao”, rekao je neimenovani izvor magazinu People.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, bivši par se pridržava privremenog plana posjeta kojega je odredila socijalna služba, a koji je u početku trebao biti okončan 20. listopada. Obitelj nastavlja i s individualnim i obiteljskim savjetovanjima s psiholozima.

“Obje strane su postigle početni dogovor, a standardna je procedura da istraga traje dokle god to bude potrebno”, objasnio je izvor blizak poznatom glumačkom paru, prenosi Yahoo.

Inače, Brad Pitt se nekoliko puta susreo s djecom, a njihovim susretima je prisustvovao i psihoterapeut, iako je US Weekly izvijestio da je Maddox prošlog tjedna odbio vidjeti oca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.