Najnoviji razvoj događaja u priči o prekidu Brada Pitta i Angeline Jolie

Foto: fah

Dok se nastavlja drama oko razvoda najpoznatijeg glumačkog para – Brada Pitta i Angeline Jolie, u javnost izlaze nove činjenice o njihovom prekidu ali i borbi za skrbništvo za njihovo šestero djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su četiri najnovije informacije koje su se pojavile u medijima, piše CBS News.

1. Mala je šansa da su Pitt i Jolie komunicirali posljednjih tjedana

S obzirom da Brada istražuje socijalna služba zbog navodnog zlostavljanja jednog sina, malo je vjerojatno da je 52-godišnji glumac bio u direktnom kontaktu sa suprugom, nego je vjerojatnije da su komunicirali preko odvjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Savezna istraga je i dalje otvorena

Savezna kriminalistička istraga o Bradovom navodnom zlostavljanju i dalje traje, iako neki izvještaji tvrde suprotno. Isto tako, FBI još nije razgovarao s članovima obitelji, nego je najavio da će nakon što prikupi dokaze razmotriti eventualnu istragu na saveznoj razini.

3. Angelinin brat nije skrbnik djece

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako neki tabloidi pišu kako je skrbništvo nad djecom Angeline i Brada preuzeo njezin brat James Haven, to nije istina. Obitelj i prijatelji uskači Angelini u pomoć u ovim teškim trenucima, pa tako i Haven, no on nije njihov skrbnik.

4. I dalje nije poznato je li Brad vidio djecu ili ne

Iako je nedavno objavljeno da je Brad vidio djecu prošlog tjedna, i to prvi put otkad su se on i Angelina razdvojili i podnijeli zahtjev za razvod 19. rujna, to nije točno. No je li uopće vidio djecu posljednjih tjedana ili će to tek učiniti uskoro, nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.