(VIDEO) Manja grupa članova Torcide u Splitu uzvikivala parole protiv HDZ-a, Mamića, HNS-a…

Foto: snimka zaslona

Na splitskoj Rivi održava se HDZ-ov skup na kojem su nazočni Andrej Plenković i njegovi suradnici. Torcida je krenula u akciju i i zvižde HDZ-ovim govornicima i ističu transparente na kojima piše “11 od 17, problem i kriminal” i “Zakon o sportu”, “Prodane duše”, “HNS pederi, nogomet ste sje****” i “Je** vas Mamić”. Dvjestotinjak navijača skandiraju “Izdaja, izdaja” i “Lopovi, lopovi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem da će HDZ pod vodstvom Andreja Plenkovića biti ponovno udarna snaga naše Hrvatske. Danas u drugačijoj borbi, borbi znanjem, za zaposlenost, gospodarstvo i budućnost mladih. To je prva linija bojišnice. Opet moramo zajedno pobijediti”, poručuje nositelj liste HDZ-a Damir Krstičević.

Foto: fah
Foto: fah

Krstulović Opara poručio je publici: “Provodit ćemo sve zakone, pa tako i Zakon o sportu. Split zaslužuje biti motor Dalmacije i hrvatskog juga”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo HDZ koju predvodi Andrej Plenković. U našoj jedinici general koji pobjeđuje Damir Krstičević”, rekao je šef splitskog HDZ-a Petar Škorić.

Prosvjed pretvoren u revoluciju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako to već biva u Hrvatskoj, kao što se od dijela hrvatskih medija moglo i očekivati, prosvjed manje skupine članova Torcide pretvoren je u pravu revoluciju. Iako je prosvjed, ako izuzmemo nekoliko neprimjerenih riječi, uglavnom miran, uglavnom ograničenog karaktera, iskorišten je u političke svrhe, od čega nastoji profitirati radikalna ljevica koja na skorašnjim izborima želi ponovno prigrliti vlast u Hrvatskoj.

Foto: fah
Foto: fah

Četiri dana prije neizvjesnih izbora ne biraju se sredstva, a ni vokabular. Prisjetimo se uvreda na račun dvostruke olimpijske pobjednice Sandre Perković.

U Hajduku vrije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hajduk u hrvatskom prvenstvu ne stoji najbolje, bijeli su ispali iz Europe nesretnim porazom od Maccabija u play-offu kvalifikacija za Europsku ligu. Osjeća se sve veće nezadovoljstvo navijača, anonimni počinitelj nedavno je u blizini Hajdukovog stadiona nacrtao uvredljive grafite na račun čelništva kluba te samog trenera Marijana Pušnika.

Foto: fah
Foto: fah

U Hajduku, tvrde neki, vrije, a sezona je tek počela. Nakon debakla protiv Dinama (4:0 za Dinamo) na Poljudu te europskog poraza nije lako prognozirati što će se dalje događati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.