Bravo

Foto: Facebook/Narod.hr (Fotomontaža: Narod.hr)

Komentar čitatelja

Most i Domovinski pokret sa žrtvama potresa u Petrinji

Bravo DP i Most!

Marin Miletić je objavio:

Danas smo cijeli dan u akciji. Ostaje se do daljnjega. Nas 16 Riječana i moj dragi prijatelj i brat Zvonimir Troskot smo na terenu. Podijelili smo se u skupine. Jedna ekipa kopa oko vode, druga popravlja krovove, prošli smo sela Farkišići, Nebojan, Strašnik, Gora, Glina, Majske Poljane… Katalinić, Troskot i ja obilazimo sva ta sela. Radimo popis potrebnih stvari. Puno je posla. Narod je uplašen, sjedi ispred kuća koje su jako oštećene grije uz vatru. U Strašniku je svaka kuća stadala. Puno je i vojske. Vatrogasci rade veliki posao. Razgovaramo s ljudima. Hrabrimo ih. Cijela Hrvatska je ovdje. Sreli smo Boyse. Kutina s ekipom u Strašniku. U Majskim Poljanama su Boysi iz Osijeka, Našica, veća grupa. Nisu spavali. S ljudima su u krčenju i pomaganju. Evo i Torce, par kombija. Lege prolaze… Troki i ja se povlačimo na osamu – molimo Božje milosrđe u mojoj molitvenoj grupi.

Zajedništvo i ljubav. Otvoreno srce. Izgurat ćemo mi sve ove nevolje. I izaći iz njih kao pobjednici. A onda… onda ćemo nastaviti graditi. Rušitelja nam ne treba. Zajedništvo. Onda smo najjači. Banovina nije sama. Hrvatska je cijela ovdje. Na stotine i stotine nas fizički. A cijeli naš narod – svojim srcem.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Foto: Facebook/Narod.hr (Fotomontaža: Narod.hr)