Demokracija

Foto: Snimka zaslona

Komentar čitatelja

Prof. Derenčinović: ‘Ravnatelj Uskoka ne smije izvršnoj vlasti govoriti o tajnom postupku’

Geni Kameni – 23.09.2020.

I ovaj stav prof. Derenčinovića je vrlo vjerojatno reakcija duboke države, starih oligarhija na djelu. Duboka država je sve premrežila. On se postavlja tako kao da mi imamo savršenu demokraciju, na višem nivou od npr. one u SAD-u, a danas vidimo kakve prljavštine se i tamo događaju. Stotine i stotine informacija izlazile su u javnost godinama iz kojih je bilo vidljivo da predsjednik vlade vuče sve konce, da upravlja svim i svačim, da on i uži krug ljudi oko njega kadroviraju posvuda, da im na stol dolaze sve informacije od značaja u RH. Kako bi bilo sada korisno znati gdje su sve postavili Pupovčeve uhljebljene Srbe, po kojim ministarstvima, državnim agencijama i institucijama, po kojim državnim tvrtkama. Upravo to najviše negira Plenkovića i njegov pokušaj glumljenja nekog čistunca i pravednika, poštenjačinu i velikog domoljuba, novog suverenistu.

Na pitanju referenduma vidjelo se puno toga. I Plenković kao predsjednik vlade i gotovo cijeli vrh HDZ-a, i cijelo vodstvo SDP-a, svi masovni mediji, pojedinci iz starih oligarhija…svi su ZAJEDNIČKIH SNAGAMA OTVORENO NA JAVNOJ I DR. TELEVIZIJAMA NASTUPALI PROTIV REFERENDUMA, iako po zakonu to nisu smjeli raditi. Svim silama su se trudili izblokirati, opstruirati referendume. Lozančića je bilo gotovo nemoguće smijeniti jedan duži period vremena. Po pitanju IK Plenković je čak potpisao i Interpretativnu izjavu iako nije po zakonu (nisam siguran ali mislim po Venecijanska konvenciji) smio uključiti se u referendumsku kampanju. I nakon toga tvrditi kako on ne zna ništa i da se sve prljavo odvija bez njegova saznanja je potpuno besmisleno, potpuno neutemeljeno.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Snimka zaslona