Globalisti

pixabay

Komentar čitatelja

Ivica Šola: Kako je Orban pokorio Europu, a ne obrnuto

Karlo – 14.04.2018.

Šola je lucidno primjetio, globalistima smetaju identiteti, jer samo se osoba bez identiteta može odreći jezika, vjere i nacije, temelja identiteta.
U svim vojskama svijeta novaci se dresiraju i drilaju ranim ustajanjem, bespogovornim slušanjem naredbi da nije njihovo misliti, nego slušati. Dok vojska služi narodu, narod prihvaća gubitak samostalnog mišljenja u vojsci.

Plenković, i svi plenkovići svijeta idu korak dalje, gaze identitete. U društvu pogaženog identiteta sve je moguće, pariti muškarce s muškarcima ili žene s životinjama, jer granica više nema, morala više nema. Ne treba se zalagati za moral 15. stoljeća, ali moral polako evoluira, elastičan je, to nam Orban i ostali suverenisti dokazuju. Na pritisak odgovoraju otporom.
Mora li Hrvatska biti europski eksperiment, nositeljica transrodnih pokusa u društvu?

Jer očito je, u društvima svijeta događaju se promjene, ali zašto cijela Hrvatska treba biti eksperimentalni laboratorij? Zbog Plenkovića ili Bernardića?
Pa zar to nisu najgori političari HDZ-a i SDP-a od 1990?
Zar će Hrvatska zbog takvih beskičmenjaka postati eksperimentalni laboratorij cijeloga svijeta? Zato jer smo mali, i zato što nas danas vode ljudi bez pameti i savjesti?

Izvor: narod.hr
Photo: pixabay