Ne “miriše” na dobro

Komentar čitatelja

Ivan Hrstić: Šarene mjere koje se poduzimaju više ne ostavljaju dojam nikakvog sustava

Ne “miriše” na dobro. Ne ulazeću meritum ove pandemije, ovo sve iza pandemijske “pozornice” je idealna “podloga” za sveopću kontrolu ljudi diljem planete. Tko misli da su nakon Hitlera prestali postojati bolesni umovi taj se vara. Hitler je imao nešto “uže” ciljeve, no ovo ludilo zahvaća cijeli svijet. Tko god kaže da je to “teorija urote” taj ne laže mene već samog sebe.
Vijesti su toliko kontradiktorne. Mediji kao da se takmiče tko će više unositi nemira. Jednom je cjepivo učinkovito 90%, onda isti proizvođač nakon što se pojavi konkurencija s većom “učinkovitošću” poveća učinkovitost za 5%. Onda čujemo kako je u proljeće sve gotovo, da bi već sutradan drugi medij objavio da se cjepivom ne postiže dugotrajni imunitet. Onda prvo cjepivo možemo očekivati do kraja godine, pa već pola sat poslije ništa do jeseni iduće godine, i tako redom, jer taj “festival” obmana nema ni smisla više nabrajati. Vlada sveopća panika, strah, neizvjesnost, pesimizam, beznađe. Pitanje je samo gdje će se stvoriti kritična masa (ne dao dragi Bog) koja će izmaći kontroli, jer kad tad “maske moraju pasti”! Svijet je po ludio u ovom nemilosrdnom materijalističkom ludilu (potrošnja je mjerilo svega) koje gazi sve etičke i moralne vrijednosti. Proizvode se potrebe, a isto tako se proizvode i bolesti. Uvijek je u centru svega novac, a kad dođe “smrtna vura” ništa nam ne treba. Još kad bi “mlatimudani” koji kreiraju NWO, ili “novo normalno” to shvatili, jer smo svi, pa i oni samo kap u oceanu vječnosti! Poslije nas na našoj “njivi” od nas ne će ostati ni traga.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: pixabay