AUTOFLOTA App – Upravljanje flotom iz naslonjača

Foto: Promo

AUTOFLOTA je lansirala inovativnu digitalnu uslugu koja korisnicima Flotnog menadžmenta ili Poslovnog najma olakšava korištenje vozila i ugovorenih usluga, naručivanje automobila na servis, zamjenu guma ili narudžbu zamjenskog vozila.

Inovativne usluge flotnog menadžmenta i dugoročnog poslovnog najma automobila nisu rezervirane samo za globalne fleet isporučitelje. AUTOFLOTA je hrvatsko poduzeće koje posluje više od 10 godina i neovisno o marki vozila nudi poslovna rješenja upravljanja voznim parkom putem usluga dugoročnog Poslovnog najma i Flotnog menadžmenta. Dio je TRCZ grupe koja se više od 25 godina bavi prodajom i održavanjem osobnih i lakih komercijalnih vozila. 

Koja je razlika između Flotnog menadžmenta i Poslovnog najma ?

Osnovna razlika je u nositelju nabave vozila, odnosno u uslugama koje klijent ugovara. Kod Flotnog menadžmenta nositelj nabave vozila je klijent, najčešće putem operativnog leasinga dok je kod dugoročnog Poslovnog najma to AUTOFLOTA. U oba poslovna modela klijent ugovara korištenje vozila u vremenskom razdoblju od 12 do 60 mjeseci odnosno sukladno vlastitim potrebama i prijeđenu kilometražu, sve do 200.000 km.  Što se tiče usluga, klijentu se nude usluge redovnog servisiranja vozila, servisnog održavanja koje je posljedica redovitog trošenja vozila, usluga produljenog jamstva do ugovorene kilometraže, dodatne količine ljetnih i zimskih guma, 24/7 asistencija, obavezno i kasko osiguranje, tehnički pregled i registraciju, te druge usluge koje klijentima osiguravaju komfor korištenja vozila poput usluge door2door, zamjenskog vozila, usluga upravljanja štetama, produljenje valjanosti protupožarnog aparata, itd. Prednost usluga Flotni menadžment i Poslovni najam je u fiksnoj cijeni usluge za ugovoreno razdoblje i do ugovorene kilometraže tako da klijent nema rizika budućih promjena cijena koje čine sadržaj cjelovite usluge. Isto tako, klijent ne snosi rizik buduće prodaje vozila nakon perioda eksploatacije što je još jedna velika prednost usluga.  Ukratko, potpuna sigurnost i komfor za klijenta, argumentira Dubravko Tomašić, direktor prodaje.

Koje su razlike FLOTA Poslovnog najma i ponude koje nude rent a car kompanije?

FLOTA Poslovni najam je fleksibilno rješenje najma vozila, na dulje vremensko razdoblje i uz individualno ugovorenu kilometražu za klijenta. Struktura rent a car flote kao i njihova poslovna organizacija u pravilu je prilagođena njihovoj ciljnoj skupini, a to su strani turisti. Organizacija AUTOFLOTE je prilagođena višegodišnjem poslovnom odnosu s klijentom, brzom odazivu na potrebe klijenta, podršku klijentu u odgovoru na njegove zahtjeve za dodatnim vozilima, na predlaganje optimizacija u voznom parku i na kvalitetu usluge koja je pretpostavka dugoročnom odnosu s klijentom. Ističemo i konkurentne cijene cjelovite usluge Poslovnog najma na 48 mjeseci i 80.000 km. Primjerice, Novi Dacia Sandero za 249,00 € mjesečno, Škoda Octavia TDI za 349,00 € mjesečno ili električni VW ID3 za 650 € mjesečno, bez PDV. Više o ponudama na https://flota.hr/posebne-ponude/

Koje su vrijednosti FLOTA usluga za klijenta?

Svakako je to multibrend strategija koja klijentu osigurava optimalnu mogućnost prilagodbe voznog parka vlastitim potrebama i financijskim mogućnostima. U AUTOFLOTI klijent može ugovoriti uslugu Flotnog menadžmenta ili Poslovnog najma za gradsko vozilo marke Renault ili Dacia, malo dostavno vozilo marke Peugeot, kompaktnu limuzinu marke Škoda i poslovnu limuzinu marke Mercedes. Važna je i fleksibilnost u izboru i ugovaranju perioda korištenja i ugovorene kilometraže. Fiksna cijena usluge za ugovoreno razdoblje i do ugovorene kilometraže je svakako mjerljiva vrijednost kao i široka mreža ovlaštenih servisa, vulkanizerskih radionica, osiguravajućih kuća, ukratko više od 300 partnera koji su organizirani s ciljem podrške FLOTA klijentima. Posebno ističemo FLOTA digitalne usluge koje olakšavaju upravljanje voznim parkom i korištenje ugovorenih usluga i to Portal za flotne menadžere i FLOTA App za vozače, ističe Tomašić. 

Planirate li neke razvojne aktivnosti?

Da, uskoro lansiramo novu uslugu Upravljanje gorivom. Klijentima ćemo ponuditi novu vrijednost kroz uslugu koja će im omogućiti optimizaciju potrošnje goriva, utjecaj na ponašanje vozača i kvalitetnije upravljanje tim segmentom ukupnog troška voznog parka, a biti će dostupna kroz FLOTA digitalne alate. Također, uskoro lansiramo i novu funkcionalnost web stranice na flota.hr gdje će po prvi puta u Hrvatskoj klijentima biti dostupna mogućnost kreiranja vlastitog voznog parka kroz izbor više marki i modela vozila, mogućnost izbora poslovnog modela upravljanja voznim parkom putem usluga flotnog menadžmenta i poslovnog najma ili jednostavno prema mjesečno raspoloživom budžetu klijenta, završava Tomašić.

U svakom slučaju, očekuje nas niz inovacija koje će FLOTA klijentima donijeti nove vrijednosti u korištenju poslovnog automobila.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr