(VIDEO) Esih zadovoljna rezultatima izlaznih anketa: ‘Vjerujemo da će biti i bolji’

Zagreb, 20.05.2019 - Hrvatski sabor, konferencija za medije Neovisni za Hrvatsku. Na fotografiji Bruna Esih. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Nositeljica Liste Neovisnih za Hrvatsku i Hrvatske stranke prava na izborima za Europski parlament Bruna Esih izrazila je u nedjelju zadovoljstvo jer im izlazne ankete daju jedan mandat, a vjeruje da će se stanje u njihovu korist poboljšavati svakom daljnjom izlaznom anketom, odnosno sve do prvih službenih rezultata u 23 sata.

Ažurirane izlazne ankete: HDZ-u 5 mandata SDP-u 3, Kolakušić, Suverenisti, Živi zid, Amsterdamska 1 mandat

Esih je kazala da rezultat izlaznih anketa demantira one koji im nisu davali nikakve šanse da pređu izborni prag.

“Naša poruka cijelo vrijeme na skupovima u Hrvatskoj  bila je da je vrijeme da o našoj sudbini odlučuju samo Bog i Hrvati. Za Boga ne moram uopće govoriti, trebamo se moliti, barem mi koji smo vjernici. Što se tiče Hrvata, sudbina se može promijeniti samo ako nešto i učine, ako sudbinu uzmu u svoje ruke, a za početak da izađu na izbore. Dosta je da se gleda u lažne mesije da se vjeruje da netko može preko noći promijeniti Hrvatsku, da se vjeruje u Mi možemo mi hoćemo. NHR nisu ponudili ni u jednom trenutku ništa osim sebe samih, svojih imena i svojih poštenja”, rekla je Esih za HRT.

“Ovo za sada, samo su izlazne ankete, znamo da mnogi građani niti ne žele se izjašnjavati po tome pitanju, ali u svakom slučaju mi smo zadovoljni. Svakom daljnjom izlaznom anketom, odnosno sve do prvih službenih rezultata u 23 sata, vjerujemo da će se stanje u korist Neovisnih za Hrvatsku poboljšavati”, izjavila je Bruna Esih Hini komentirajući prve rezultate izlaznih anketa koji im predviđaju jedan mandat.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/hina