HAK: Zbog predmeta na kolniku potreban oprez na Zagrebačkoj obilaznici

Foto: Thinkstock

Hrvatski autoklub (HAK) moli korisnike za pojačan oprez – na Zagrebačkoj obilaznici (A3) predmet na kolniku oko 33. km između čvora JAKUŠEVEC i čvora KOSNICA u smjeru Lipovca.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Moguća je poledica. Ponegdje ima i magle. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zagrebačka obilaznica – čvor Jankomir (A3):

zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) – promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h;
zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

NAJAVA IZVANREDNOG PRIJEVOZA:

dana 13. veljače od 6 sati u Rijeci će se izmještati avionska bomba pronađena na gradilištu u Izviđačkoj ulici. Trasa kretanja opasnog tereta: Izviđačka ulica-Labinska–Liburnijska–Istarska–Ljubljanska–Kvarnerska–rotor Matulji–raskrižje Uho–A8–A7–Vrata Jadrana–čvor Diračje–izlaz čvor Rujevica–rotor kod Interspara–ŽC5215–čvor Hosti–čvor Štefani–raskrižje Halubjan–raskrižje Pogled–ŽC5017 (Petrolejska cesta)–Garići–Saršoni–Skvažići–Benčani–Sv. Jurja–Grohovski put–ulica Braće Fućak–Pašac–DC3–Svilno–Buzdohanj–Čavle–A6–Kikovica–Piramida–Kamenjak. Upozoravaju se građani da se ne zadržavaju na trasi kretanja te poštuju upute policijskih službenika na osiguranju sve do prolaska opasnog tereta.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr