Krešimir Miletić o masonima: ‘Momci s pregačama koji odlučuju o svemu u Hrvatskoj očito su se odlučili ‘outati”

Foto: Krešimir Miletić, Facebook

“Zanimljivo je to kako u Hrvatskoj imamo ‘ugledne i časne muškarce’ koji nose pozlaćene pregače, bijele rukavice, crna odijela i leptir mašne, broje godine na svoj način (za njih je sada 6020.), vjeruju u Velikog Arhitektu Svih Svjetova i čekaju susret s vanzemaljcima”, piše jedan od koordinatora GI Narod odlučuje, diplomirani socijalni radnik i društveni aktivist Krešimir Miletić.

Prenosimo status u cijelosti:

“U sjeni inauguracije predsjednika koji o ničemu ne odlučuje, momci s pregačama koji odlučuju o svemu u Hrvatskoj očito su se odlučili ‘outati’. Zadnji među njima je i glavni državni odvjetnik. Koji nam je velikodušno pojasnio kako Gabrićeva ekipa nije jedina.

Već letimični pogled na navodno slučajno objavljenu PDF verziju njihovog navodno tajnog časopisa daje čitatelju vrlo jasnu informaciju kako i gdje su se obavile one prave inauguracije, na kojima se ne pjeva hrvatska himna, gdje ne postoje hrvatska nacionalna obilježja, ali se o mnogočemu (ako ne i o svemu) odlučuje.

U Hrvatskoj će biti bolje kad se ovaj narod vrati Bogu i pameti. Onome Bogu protiv kojega su sa svojim pregačama, iščašenim naukom, ‘vjerovanjima’, ‘vrijednostima’ i ‘mudrošću’ ustali ovi ‘časni muževi’. I onoj pameti s kojom je obranio Hrvatsku i izborio svoju slobodu. Slobodu da odlučuje o svojoj sudbini. Što je u potpunoj suprotnosti sa stanjem u kojem je odlučivanje prepustio momcima s pregačama”, objavio je Miletić.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr