Gattuso: Nije prvi put da nam se ovo događa

Foto: fah

Nogometaši Hajduka remizirali su 1:1 na gostovanju kod Istre 1961 u Puli.
Domaćini su došli do vodstva u prvoj minuti, ali pogotkom Marka Livaje u drugom dijelu Hajduk je stigao do boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, junak utakmice je vratar Istre Lovro Majkić koji je u nekoliko navrata spasio domaće.

– Istra je od dolaska Paola (Tramezzani) igrala bolje, čovjeka na čovjeka, a danas nije, čekali su nas i promijenili. Gol smo primili rano, a imali puno šansi, no i očekivali smo nešto ovako. Brzi su u otvaranju, ali nama lopta nije htjela u gol, rekao je trener Hajduka Gennaro Gattuso nakon utakmice te dodao:

– Kada momčad ne kreira, najveći problem je da ideš kući s brojnim pitanjima. Kada kreiraš, promašuješ, to isto nije lako. Mi smo Hajduk, imamo puno navijača… Ali, trener ne može ništa napraviti kada igrač pogriješi. Nije prvi put da nam se ovo događa. Na meni je da pokušam to riješiti. Kada se pogleda cijela utakmica, šteta što nismo pobijedili. Zadovoljan sam našom igrom. Glavu gore, idemo dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je što je bilo bolje u odnosu na prošle utakmice:

– Kad igraš s nama, veznoj liniji u kojoj su Krovinović i Rakitić, vole posjed, onda protivnik mora preskakati. To je plus. Imamo puno navijača i pritisak, majica je teška. Imali smo problema s bekovima, pa smo zigrali s trojicom otraga. Ova momčad ima identitet, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.