Ministrica Divjak u sabornici tijekom rasprave jela čokoladu

Foto: fah

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u srijedu je tijekom rasprave u sabornici o izmjenama Zakona o odgoju i obrazovanju jela čokoladu, na što je upozorio nezavisni zastupnik Marin Škibola.

“Dok je gospodin Tomislav Sokol izlagao, ministrica i članovi ministarstva su jeli”, upozorio je Škibola pozivajući na povredu Poslovnika.

U Saboru burno oko Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi: Brojne kritike ministrici Divjak

“Smatram da takvo ponašanje u Hrvatskom saboru uopće nije kulturno niti principijelno. Kada je gospodin Ivan Pernar ovdje jeo pizzu onda ste ga izbacivali van iz Sabora, a kad se ministrica i njeni stručni savjetnici časte na oči svih saborskih zastupnika onda nitko ministricu i njezina stručna tijela nije niti upozorio”, kazao je Škibola.

Bandić apelira da ministrica Divjak odustane od suludog prijedloga Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi

HNS-ova ministrica Divjak u kampanji: na facebooku se pohvalila rezultatima istraživanja o informatici u školama

“Ministrica ima dobru liniju, pa onda ne vidim da je baš previše jela”, stao je u obranu Divjak nezavisni Tomislav Žagar.

Ministrica je u završnom izlaganju ustvrdila da nije jela kolač nego čokoladu, odgovarajući na upadice iz klupa.

Ivan Pernar u prosincu 2016. godine tijekom rasprave o državnom proračunu za 2017. u saborskim je klupama jeo pizzu, zbog čega je zaradio opomenu predsjedavajućeg.

Izvor: Hina/sv