Neovisni za Hrvatsku održat će predizborne skupove danas u Požegi i Slavonskom Brodu

Zagreb, 11.05.2019. - Održan je središnji predizborni skup kandidacijske liste Neovisni za Hrvatsku - Hrvatska stranka prava za Europski parlament. Okupljenom mnoštvu obratili su se svi kandidati liste Neovisni za Hrvatsku - HSP za EP. Na fotografiji Bruna Esih. foto HINA /Zvonimir KUHTIÆ/ zk

U srijedu 15. svibnja 2019. stranka Bruna Esih-Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku (NHR) i Hrvatska stranka prava održat će središnji predizborni skup s početkom u 16:30 sati u hotelu Grgin dol u Požegi, a potom s početkom u 19 sati u prostorijama MO “Plavo Polje” (Stjepana Marjanovića 2) u Slavonskom Brodu.

(VIDEO) Bruna Esih na središnjem skupu NHR-a i HSP-a: ‘Nećemo dozvoliti da se Hrvatska više ikada crveni’

“Prošlo je već jako puno godina od kad nam je netko daleko veći i važniji od mene rekao da imamo Hrvatsku. Da imamo svoju Hrvatsku, i da je naša, i da je onakva, odnosno da će biti onakva kakvom mi želimo da bude, i da nećemo nikome dopuštati sa strane da nam propisuje kakva će biti.

Bilo je to na dan međunarodnog priznanja Hrvatske. Vijorile su se hrvatske zastave, srca su nam bila puna ponosa, oči pune suza, a grobovi već puni naše mladosti, koja je krvavo platila taj dan. Danas, 27 godina kasnije, mi se s pravom moramo zapitati imamo li svoju Hrvatsku. Je li onakva kakvom je želimo? Što nas određuje? Tko nam naređuje? Jesu li svi ti izgubljeni životi bili uzaludni? Jesmo li dobili rat ali dopuštamo da gubimo u miru?

Ne smijemo i nećemo to dopustiti. Pokažimo da nas ima i da je vrijeme šutnje prošlost, da nećemo saginjati glavu, nećemo pristajati na tuđe, davno propisane istine. Nećemo dozvoliti domaće raspikuće i strane nadvladare da nam otmu naš jedini i naš najveći dom. Neovisni za Hrvatsku i Hrvatska stranka prava svojim će primjerom, otporom i djelima i glasom nastaviti hrabriti sve one ponižene, obespravljene i sve ušutkane.” – poručila je na nedavnom predizbornom skupu u Zagrebu nositeljica liste, Bruna Esih, u prepunoj dvorani hotela Westin.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr