Nina Kuluz otkrila poruke Cesareovog oca: “Misliš da si pobijedila?”

Foto: Facebook

Sadržaj SMS poruka koje joj Alessandro Avenati često šalje otkrila je Splićanka Nina Kuluz za Jutarnji list. U tim porukama je vrijeđa i ne spominje dijete.

> 5 činjenica o malenom Cesareu

Službena prevoditeljica s talijanskog koja je prevodila Alessandrove poruke rekla je kako su one pune tipfelera, bez interpunkcije ili kao da piše pijan. Zbog toga su neki dijelovi nejasni. Jutarnji list donosi poruke koje prenosimo u cijelosti:

„Znaj da sam te volio i ti si bila najvažnija žena u mom životu i prije rođenja Cesarea, inače ne bih imao dijete s tobom. A sad je na tebi da stvari krenu u pravom smjeru. Ja sam te volio, a sada učini da to čini moj sin.

Sada želim ponovno početi i “Naprijed, Savoia!”

(nešto kao Juriš! u borbi za Kraljevinu Italiju, op.pr.),

“Boia chi molla”

(fašistički poziv na boj, doslovno značenje: ubojica je onaj koji napusti bitku, op.pr.).“

„Bravo! Razgovarat ćemo na kraju. Kriminalko.

Odlična si na televiziji, nažalost ne kao na ročištima kad te stjeraju uza zid. Sad želim vidjeti kako ćeš srati pred talijanskim sucima. Pomiri se, Cesare se vraća tamo gdje se rodio.

….

“Misliš da ne znam što me čeka u utorak? Cesare ima svoju kuću na otoku. U planini, na selu, u gradu Torinu, kuću koju si ti izabrala, a ja plaćam. Reci to novinarima i televiziji, ionako znam sve.“

….

“Misliš da si pobijedila? Izgubila si i raspizdila mnoge važne ljude.”

Ninini odgovori Alessandru:

“Dragi Alessandro, molim te da prestanemo tako gledati na stvari. Gubi samo naš sin kojeg sve ovo traumatizira. Molim te da njegove interese staviš ispred naših i molim te da počneš imati odnos s djetetom. Ljubavni i emotivni a ne da mu stvaraš stres i mentalno nasilje jer to može ostaviti posljedice u budućnosti. Počni biti otac. Biti otac znači provoditi vrijeme u igri, a ne s policijom i sudskim službenicima. Tako se stvaraju TRAUME. Želimo pobjedu CESAREA.”

….

“Vrati se u Italiju s djetetom gdje je rođeno, sve ovo ti radiš, a s vremenom će Cesare shvatiti, nije glupan. Čekam te u srpnju na saslušanju u kaznenom postupku protiv tebe, vrati se sa Cesareom i traži ispriku spram mene i onoga što si rekao o meni.”

> (FOTO) Odgođena ovrha nad malim Cesareom

Podsjetimo, prije nekoliko dana stotina Splićana okupila se u splitskoj četvrti Pujanke ispred ulaza u zgradu u kojoj stanuje Nina Kuluz izražavajući protivljenje najavljenoj ovrsi njezina djeteta Cesarea, kojom bi on trebao biti vraćen ocu u Italiju, talijanskom državljaninu. Prema odluci Županijskog suda u Splitu iz 2012. godine sedmogodišnji Cesare je trebao biti vraćen u Italiju ocu, gdje je i rođen 2009. godine dok je Nina Kuluz bila u vezi s njegovim ocem, talijanskim državljaninom. Ovrha je odgođena.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/Jutarnji list