Osoba koju je Bešker proglasio primjerom ‘hrvatske, katoličke homofobne kulture’: Muslimanka koja govori turski

Foto: fah

Sredinom kolovoza ove godine, hrvatski novinar Inoslav Bešker napisao je članak pod naslovom “Epohalan uspjeh hrvatske katoličke homofobne kulture: Hrvatica i suprug do krvi premlatili talijanskog crtača stripova i njegovog muža koji boluje od Alzhaimerove bolesti!”.

Inoslav Bešker, autor je koji je poznat po tome da se „bavio“ Katoličkom Crkvom u vrijeme totalitarnog režima, kad je blaćenje i iznošenje laži o Katoličkoj Crkvi bilo dio službene politike. Mnogi poznavatelji Katoličke Crkve njega će prvog spomenuti kao novinara koji je iznosio i iznosi neistine ili poluistine o Katoličkoj Crkvi, njezinom Nauku ili nečem drugom povezanom s katoličanstvom.

Foto: Snimka zaslona, Slobodna Dalmacija

U članku je između ostaloga napisano: “Hrvatica otprije poznata policiji po svojim homofobnim ispadima u Belgiji inicijatorica je i sudionica brutalnog premlaćivanja talijanskoga crtača stripova Maura Padovanija (47) i njegova muža Toma Freemana (59), oboljeloga od Alzheimerove bolesti. Da ne bude zabune: i žrtve i napadači su Evropljani, državljani Evropske unije, dionici evropske kulture. Belgijski izvori kažu da je duša homofobnog para bijesna žena, Hrvatica, a da je njezin muž, poveći Bugar, bespogovorno sluša.”

Međutim, prema Večernjem listu i Facebook profilu, djevojka Yasmine Ramić (21) je rođena u Belgiji, a njena majka tvrdi da je iz Zagreba došla u Belgiju prije 29 godina. Također, djevojka ne razumije hrvatski, ali govori belgijski i turski.

(FOTO) Hrvatica nije ‘brutalno premlatila gay par’ ili zašto hrvatski mediji lažu o Hrvatima?

Podsjetimo, i ostali vodeći hrvatski mediji poput 24sata, Jutarnjeg i Večernjeg lista redom su izvijestili kako je baš Hrvatica  brutalno pretukla homoseksualni par, iako je iz činjenica razvidno kako nije riječ o Hrvatici niti su pretučeni dobili ozljede od osobe ženskog spola već od njenog dečka.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr