Peternel: Za vladajuće je Novaković u sukobu interesa, a oni mogu bez problema ukrasti referendum kojim se želi ograničiti njihov monopol’

Foto: snimka zaslona

Oni mogu opstruirati predsjednicu povjerenstva (koju su sami izabrali) i tvrditi da je u sukobu interesa jer je radila u udruzi poslodavaca dok u isto vrijeme ministar Marić za njih nije u sukobu interesa, a radio je u Agrokoru. (…) Oni mogu tvrditi da potpis nije valjan ako nije čitak pa ukrasti referendum kojim se želi ograničiti njihov monopol. Oni mogu preko svog pouzdanog Ustavnog suda ukrasti i ovaj referendum koji je potpisalo 700.000 ljudi. Ako požele mogu i ukrasti izbore! – poručio je Igor Peternel. 

Komentirao je tako nedavni slučaj kada je Plenković zatražio izuzeće predsjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataše Novaković iz predmeta vezanog uz njegov sukob interesa u pogledu Agrokora. Zatražio je to jer je Novaković bila zaposlena u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, koja je povezana s Agrokorom.

Plenković tražio izuzeće Novaković iz odlučivanja o aferi Hotmail

Objavu Igora Peternela u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Oni mogu opstruirati predsjednicu povjerenstva (koju su sami izabrali) i tvrditi da je u sukobu interesa jer je radila u udruzi poslodavaca dok u isto vrijeme ministar Marić za njih nije u sukobu interesa, a radio je u Agrokoru. Njihovi ministri mogu mamama nabavljati Mercedese preko poslovnih partnera vlastitog ministarstva! Oni mogu tvrditi da potpis nije valjan ako nije čitak pa ukrasti referendum kojim se želi ograničiti njihov monopol. Oni mogu preko svog pouzdanog Ustavnog suda ukrasti i ovaj referendum koji je potpisalo 700.000 ljudi. Ako požele mogu i ukrasti izbore!
Mogu nas praviti budalama! Mogu sto god im padne napamet!
Svojom pasivnošću im to dozvoljavamo, a oni to znaju i koriste! U Francuskoj bi trajali tri dana! Radna! Ako!!!”

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr