Samozvani pedofil Matija Babić agresivno promiče seksualizaciju djece u Hrvatskoj

Samozvani pedofil Matija Babić agresivno promiče seksualizaciju djece u Hrvatskoj, tvrdi u priopćenju inicijativa Ne dirajte djecu, kojoj je “misija ukazati na kazneno djelo pedofilije na kojem se temelji tzv. spolni odgoj”.

Ako ćemo usput raskrinkati hrvatski pedofilski lobi – tim bolje, kažu u inicijativi i dodaju da je na njima da objedine sve, “bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, seksualnu orijentaciju – svi smo zajedno”.

“Postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne”, ističu u inicijativi.

“Ovaj i ovakav tzv. spolni odgoj trenutno nasilno gura Željko Jovanović. Govorimo o tzv. spolnom odgoju koji se temelji na pedofiliji. Autor tog nastavnog plana i programa je Aleksandar Štulhofer, suradnik deklariranih pedofila, stipendist i suradnik Kinsey instituta, te organizator konferencija o seksualnim istraživanjima, na koje je u Hrvatsku na račun hrvatskih poreznih obveznika dovodio deklarirane pedofile da drže predavanja i time utječu na seksualnu politiku Hrvatske”, tvrde u priopćenju.

Na popisu Kinsey instituta, www.kinseyinstitute.org, nalazi se i dr. Gordana Buljan Flander. I ovim putem javno je prozivamo i pitamo: što Vi, gđo Buljan Flander, radite na popisu Kinsey instituta, koji se temelji na seksualnom zlostavljanju dojenčadi i djece, a ovdje nam prodajete priču o brizi za djecu, pita inicijativa.

“Prozivamo i pitamo samozvanog pedofila Matiju Babića što je zapravo htio reći sa svojim člankom kojeg je naslovio “Pedofil na Madagaskaru”, a u kojem priča o svom putovanju za Madagaskar te, među ostalim, navodi: Šesnaestogodišnjakinjama ne opraštam,” stoji u priopćenju.

Čl. 87, stavak 7, hrvatskog kaznenog zakona kaže: “Dijete je osoba koja nije navršila 18 godina života”, podsjećaju.

“Kako bi pokazali i dokazali svoje istinsko osuđivanje kaznenog djela pedofilije, pogotovo seksualnog zlostavljanja dojenčadi i djece, Jovanovića, Štulhofera, Buljan Flander i samozvanog pedofila Matiju Babića pozivamo da promijene stranu i da zajedno s nama prokažu kazneno djelo pedofilije na kojem se zasniva Kinsey institut, te na kojem se temelji tzv. spolni odgoj”, zaključno priopćava inicijativa “Ne dirajte djecu”.

 

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: screenshot