Umjesto Škore na proslavi Oluje u Kninu nastupit će Grdović, Pejaković i Stavros

Knin, 5.8.2018 - Program obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja" na Kninskoj tvrðavi zapoèeo je èitanjem povjesnice o VRO Oluja, zvonjavom crkvenih zvona i podizanjem zastave RH. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ua

Menadžer Miroslava Škore Miljenko Ćurić jučer je gradskim vlastima u Kninu javiti da Škoro, s obzirom na novonastale okolnosti, na proslavi Oluje neće pjevati u njihovom gradu, iako je to prethodno bilo dogovoreno.

“Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima”, rekao je Ćurić za Novi list.

Škoro otkazao koncert za Oluju u Kninu zbog ulaska u predsjedničku trku

Gradonačelnik Knina Marko Jelić nije očekivao ovakav razvoj događaja, za N1 je rekao da su bili iznenađeni odlukom. No, grad je već našao zamjenu za Škoru.

“Naše sugrađane uveseljavat će Pejaković, Stavros i Grdović”, rekao je Jelić.

“Izvođači koštaju oko 100 tisuća kuna, a sama bina još 100 do 130 tisuća”, rekao je gradonačelnik te dodao: “Grad Knin je spreman za proslavu i obilježavanje obljetnice Oluje”.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/N1