Željka Markić: Meni je svejedno zašto će otići Cvitan i Bajić – samo neka dođu slobodni i pošteni profesionalci

Foto: narod.hr

Željka Markić, čelnica udruge U ime obitelji, oglasila se na svojem Facebook profilu povodom najnovijih političkih zbivanja čiji je protagonist Dinko Cvitan. Prenosimo njezinu objavu u cijelosti:

Meni je potpuno svejedno koji će razlog biti naveden za Cvitanov (i Bajićev) odlazak s prevažne pozicije državnog odvjetnika.

Hoće li to biti zato što se s premijerom Plenkovićem pojavio na presici ili zato što se s premijerom Milanovićem nije pojavio na presici – iako je preusko surađivao…

Ili zato što je bez osnove uhitio Sauchu ili Bandića (hoćemo li se vraćati na Rončevića….?)..

Ili zato što je udrugu U ime obitelji, kroz umjetno stvorenu “aferu štandovi” skupa sa HDZ-om i SDP-om izdvojio od svih drugih udruga koje su besplatno dobivale stolove od Grada – zastrašujući nas, civilne aktiviste, pozivima na razgovore u PNUSKOK, curenjem u medije istih službenih razgovora o kojima su članovi udruge morali šutjeti u javnosti… a sve kako bi se zaustavilo provođenje referenduma o Hrvatskoj toliko nužnoj promjeni izbornog sustava…

Ili zato što nije skupa s SDP-ovim ministrom pravosuđa MIljenićem proveo njemački uhidbeni nalog za Perkovića i Mustača… danas osuđene zbog državnog (jugoslavenskog) terorizma..

Ili zato što nije suprugu ministra Lalovca zaštitio od obiteljskog nasilja kao što mu je bila zakonska obaveza – baš zato što se radi o supruzi SDP-ovog ministra…

Ili zato što nije istražio brojne “prodaje” ili krađe ogromne hrvatske imovine onom brzinom kojom je istraživao male krađe….

Ili jednostavno zato što zadnjih 15 godina korupcija koči oporavak hrvatskog gospodarstva – a na ključnim pozicijima u Državnom odvjetništvu se zadnjih 15 godina izmjenjuju gospoda Cvitan i Bajić.

Meni je potpuno svejedno – koji će od brojnih, meni poznatih ili još nepoznatih razloga – presuditi u odlasku Cvitana i Bajića.

Jedino mi je važno da oni odu, a na njihovo mjesto dođu pošteni i slobodni profesionalci koji neće služiti ni SDP-u ni HDZ-u – već pravdi, narodu i državi – konačno osiguravajući da u Hrvatskoj svi budu jednaki pred zakonom, dokidajući kastu jednakijih koja svoje korjene vuče još iz prošlog, totalitarnog režima.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr