Miletić pozvao na Festival slobode: Covid potvrde i maske nemaju smisla, djecu u školama treba osloboditi tiranije

miletić festival slobode
Foto: Marin Miletić, snimka zaslona; fotomontaža; narod.hr

“Nije mi do slavlja, ali do borbe mi je🔥 Vidimo se sutra u 15h na Festivalu za slobodu‼️ “, poručio je Mostov saborski zastupnik Marin Miletić.

> U subotu u 15 h Festival slobode u Zagrebu: Veliki prosvjed protiv koronamjera

> Marin Miletić nakon pogreba svoje supruge: Dragi moji, život je previše kratak

“Sutra imam rođendan. Četrdeset i drugi. Ozbiljne godine. Nebo je htjelo – prvi nakon dvadeset i pet godina bez moje Danijele. Stisnut ću kćeri uz sebe i Isusa u sebi – pa će proći. Nebo je još nešto htjelo. Da baš sutra bude okupljanje građana raznih priča, pogleda i svjetonazora kojima je svima zajedničko to da ljube – slobodu”, istaknuo je.

“Dobro je da naša zemlja nije išla smjerom pogubljene Australije ili užasa koji vidimo u Sloveniji”, izdvojio je negativne primjere tvrdih zatvaranja.

“No, borba nije gotova. Covid putovnice nemaju smisla. I cijepljeni prenose virus. Istina, u manjem obimu nego ne cijepljeni, ali prenose. Time cijepljeni odlaze među rizične skupine, u bolnice, umirovljeničke domove i šire virus tamo gdje je on najopasniji.
Maske nemaju smisla. Sva nova istraživanja potvrđuju da nemaju efekta i da je bolje ne nositi ih (kirurške i krpene). Djecu treba u školama osloboditi te tiranije i tlačenja. Klinci se druže, jedu zajedno, dolaze u školu zajedno, sve bez maski, a onda ih se tlači da ih nose u školama. Ministar se ohrabrio pa upada u fašističke izjave o oduzimanju djeteta. Zna li Ministar da time samo još više produbljuje jaz i potiče na neposluh? Kako je moguće da su se tako pogubili? Opila ih moć? Oholost? Nevjerojatno.
Ucjene nemaju smisla. Nitko u našoj državi NE smije ucjenjivati sportaše, učitelje, zdravstvene radnike, nikoga – da se mora cijepiti u protivnom sankcije. To je nedopustivo. I neće im proći”, naglasio je Miletić.

Tek ćemo vidjeti koliko su mjere donijele gubitka života bolesnih od drugih bolesti koji nisu adekvatnu skrb imali, mentalna oboljenja, te sve teškoće radi gubitka poslova i gubitka kvalitetnog obrazovanja te bavljenja sportom. O ovome ću itekako govoriti. Radi svega ovoga, naravno da ću sutra doći podržati svoj narod na Trg bana Jelačića u 15h. Naravno da ću doći iz Rijeke u Zagreb. Naravno da ću time poslati poruku svega ovoga što sam tu napisao. Mirno i dostojanstveno. Ali, snažno. Gdje drugdje da budem nego tamo gdje se moj narod bori za svoju – slobodu. I to na moj rođendan. Do slavlja mi nije. Ali, do borbe za slobodu mi je itekako stalo. Vidimo se dragi ljudi”, zaključno je poručio.

“Možemo za stroge mjere, ja u ime Mosta za otvaranje‼️”

Miletić je u četvrtak govorio Hrvatskome saboru o “suludim traženjima zastrašitelja koji zagovaraju strože mjere”.

“Govorio sam o nužnosti ukidanja: maski i Covid putovnica i nužnosti prestanka brojenja zaraženih. Osvrnuo sam se vrlo jasno na neke kolege i koga ja to slušam! Pogledajte! Podijelite video, neka se istina širi🔥”, poručio je Miletić

Podsjetimo, u subotu, 18. rujna u 15 sati na trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se drugi po redu Festival slobode. Time se Hrvatska pridružuje glavnim gradovima diljem svijeta koji će također prosvjedovati protiv represivnih koronamjera i pokušaja nametanja obaveznog cijepljenja.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr