Band One Direction ponovno zajedno?

Foto: Twitter

Niall Horan, jedan od članova benda One Direction, najavio je ponovno okupljanje benda i rekao je da vjerni fanovi ne trebaju gubiti nadu da će popularna četvorka ponovo biti na okupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To će se sigurno dogoditi. Kao što sam mnogo puta rekao, bilo bi glupo da se ponovo ne okupimo”, kazao je Horan u intervjuu za australsku radijsku emisiju “Smallzy’s Surgery”.

One Direction je u ožujku prošle godine otišao na dužu pauzu, ali su obećali svojim mladim fanovima da ova odluka nije trajna.

Fanovi su zabrinuti da bi One Direction mogla zadesiti ista sudbina koju je doživio NSYNC. Nekada popularni bend 2002. godine je najavio pauzu, a do narednog zajedničkog nastupa prošle su godine. Zajedno su nastupili na dodjeli MTV Music Awards 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niall Horan, koji je prošle godine objavio svoj debitantski solo singl “This Town”, priznao je da su se svi članovi benda posvetili solo karijerama, ali kada se okupljanje ponovo dogodi to će biti velika stvar. Međutim, nije otkrio kada fanovi to mogu očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.