“Brod kulture i gastronomije” ove godine na sedam destinacija

Foto: Fah

Kulturno-turistička manifestacija “Brod kulture i gastronomije” obići će od 29. srpnja do 4. kolovoza, na svojoj ovogodišnjoj, jedanaestoj ljetnoj turneji, sedam destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva postaja bit će Makarska, a slijede Postira na Braču (30.07), Trogir (31.07), Pirovac (1.08.), Zadar (2.08.), Sveti Filip i Jakov (3.08.)te za kraj Rogoznica, 4. kolovoza.

Ovogodišnja novina je gastro program koji će voditi ‘gastronomad’ Rene Bakalović, uz gošću Srđanu Jevtić, superfinalisticu TV showa MasterChef.  

Tako će se uz besplatna kulturna događanja, veliku knjižaru na otvorenom, promocije knjiga i pisaca, predstave za djecu, radionice čitanja i pisanja, održati promocije i degustacije hrvatskih prehrambenih proizvoda tvrtki partnera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najmlađe će Enes Kišević u večernjim satima čitati odlomke iz knjiga i recitirati poeziju u radionici “HEPI djeca čitaju!”, a književnica Sonja Zubović će ‘kuhati’ stihove, zajedno s djecom u radionici “Poezija to go – kuhajmo stihove zajedno!”.

Večernja besplatna predstava za djecu “Boca-Coca” održava se od 20,30 sati, a riječ je o edukativno-interaktivnoj predstavi koja promiče svijest o prednosti staklene ambalaže.

Program donosi i večernje plesne točke uz latino glazbu, u izvedbi plesnog para Petre Novosel i Silvija Fresla iz plesnog studija Bylatino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.