Burne reakcije na Twitteru nakon ispadanja Albine s Eurosonga: ‘Gdje je Hrvatska?’

epa09210101 Albina from Croatia performs during the First Semi-Final of the 65th annual Eurovision Song Contest (ESC) at the Rotterdam Ahoy arena, in Rotterdam, The Netherlands, 18 May 2021. Due to the coronavirus (COVID-19) pandemic, only a limited number of visitors is allowed at the 65th edition of the Eurovision Song Contest (ESC2021) that is taking place in an adapted form at the Rotterdam Ahoy and consist of two semi-finals, on 18 and 20 May 2021, and a grand final on 22 May 2021. EPA/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Pjesmom ‘Tick-tock’ 22-godišnja pjevačica Albina Grčić u utorak je predstavila hrvatske boje u Rotterdamu na prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Eurovizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Autor Albinine pjesme Mihaljević: ‘Siguran sam da smo zaslužili proći u finale Eurosonga!’

> Albina poručila iz Rotterdama: ‘Nemojte biti tužni i razočarani, mi nismo‘

Nastup naše predstavnice u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga izazvao je ovacije i golemi pljesak publike u rotterdamskoj Ahoy areni, ali i gledatelja diljem Europe i svijeta, no ipak se nije pronašla među prvih 10 izvođača. Što je razočaralo brojne obožavatelje, iz Hrvatske, ali i cijelog svijeta, pa su svoje nezadovoljstvo podijelili na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici ističu da je Hrvatska pokradena, da je svakako trebala ući među prvih 10, te pozivaju da se Albinu se po povratku u Hrvatsku adekvatno dočeka.

Donosimo samo neke od komentara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.