Dan otvorenih vrata OŠ Ružičnjak – prve osnovne škole za djevojčice

Prva osnovna škola za djevojčice Ružičnjak smještena u zagrebačkom Podsusedu ove subote, 9. svibnja, organizira još jedan Dan otvorenih vrata u OŠ Ružičnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 11 h počinje prezentacija Rino Instituta, već postojećeg vrtića DV Ružičnjak – klinci Rinci i osnovne škole koja kreće u jesen. Nakon prezentacije predviđeno je vrijeme za pitanja i odgovore, te razgledavanje škole, a u 12 sati druženje uz roštilj.

“Dobili smo donaciju sportskih rekvizita, mali koš, golove i odbojkaški teren – dođite nam pomoći isprobati ih”, istaknuli su dodavši: “Nadamo se da će nas ovaj put vrijeme bolje poslužiti. Ako bude kiša, umjesto uz roštilj, družiti ćemo se uz kavicu”.

Slobodno potvrdite dolazak na Facebooku ili  emailom kako bismo se pojednostavila organizacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovna škola Ružičnjak prva je škola u Hrvatskoj koju su pokrenuli roditelji. Smatrajući da su roditelji prvi i najvažniji odgojitelji svoje djece, skupina roditelja odlučila je pokrenuti školu koja će ih u tome podržavati. S tim ciljem osnovan je Roditeljski institut za odgoj i obrazovanje (RINO) kao krovna udruga i pravni subjekt.

Škola Ružičnjak dio je međunarodne mreže sličnih škola diljem svijeta koje nude cjelovito obrazovanje i osobni pristup svakoj učenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.