(FOTO) Album “Nova stvorenja” Alana Hržice u prodaji: ‘Bog me pozvao i okrenuo sam se duhovnoj glazbi’

Nakon velikog uspjeha koncerta i albuma «Kamenita vrata live», koji je te godine nagrađen Porinom, Alan Hržica je odlučio snimiti i prvi samostalni album duhovne glazbe – „Nova stvorenja“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na promociji albuma izrazio je zahvalnost vrhunskim glazbenicima i pjevačima koji su sudjelovali u snimanju materijala: Goran Kovačić kao producent cijelog albuma, Ante Gelo, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Domagoj Pavin, Kornelija Palić, Elizabeta Palić, Djordjia Palić, Andrej Grozdanov, Saša Miočić, Petar Buljan, Grgur Sesar, Saša Provlekanov, Robert Vrbančić, Marijo Bilić, Mario Klarić, Marko Matošević, Bruna Matić, Iva Mihalj, Antun Stašić, Zrinka Hudi, Mia Milovčić i Zoran Švigir.

Većinu pjesama na albumu potpisuje autorica Romana Bilaveri.

Alana su na promociji podržali i kolege glazbenici Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Maja Blagdan, Ivo Gamulin, Ivana Marić i Marin Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjetio sam Boga u srcu! Osjetio sam kako me ljubi i poziva na drugačiji život i da krenemo ispočetka. Tu sam se okrenuo duhovnoj glazbi pjevajući prvo u zboru mladih, volontirao sam sve što je trebalo u župnoj zajednici i produbljivao sam svoj molitveni život. Nadam se da će široka publika moći uživati u visokoj produkciji i lijepim pjesmama koje uzdižu čovjekovo srce prema Bogu i Nebeskom Kraljevstvu. Album će biti i dobar razlog da napravim turneju po Hrvatskoj i predstavim široj publici koncertima svoje nove pjesme. Radujem se!”, istaknuo je Alan Hržica.

Album “Nova stvorenja” potražite u Aquarius Music Music Shopovima, putem web shopa Cedeterija.com i drugim boljim prodavaonicama ploča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.