(FOTO) Priznanje Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu

Foto: svetijosip.com

Mons. Antun Sente u samo par godina od kako vodi Nacionalno svetište svetog Josipa pridonio je njegovom znatnom razvitku i prepoznatljivosti, a time i promociji grada Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godišnje, Svetište posjete deseci tisuća vjernika, a mons. Antun Sente svoja vrata ima otvorena za sve ljude dobre volje nesebično promičući duhovne vrijednosti. Istovremeno razvio je izuzetan odnos s lokalnom zajednicom promovirajući važnost zajedništva i međusobnog pomaganja koje ne poznaje granice i različitosti spajajući mudrost starijih i snagu mlađih. Autor je i voditelj brojnih radijskih i televizijskih duhovnih emisija, stoji u obrazloženju za dodjelu Plakete grada Karlovca mons. Antunu Senteu, rektoru Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu, a povodom rođendana grada Karlovca 13. srpnja 2017. godine.

Dodajmo ovome da je i Karlovačka županija prigodom dana županije, 13. travnja ove godine na Svečanoj sjednici udijelila javno priznanje zaslužnim pojedincima i ustanovama iz Karlovačke županije među kojima je i Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu. Priznanje je primila u ime Svetišta s. Vitomira Rezo, KBLj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.