Glumac Kevin Spacey stigao u Hrvatsku na odmor: Dočekao ga redatelj Jakov Sedlar

Spacey
Foto: fah, Fotomontaža: Narod.hr

Američki glumac Kevin Spacey fotografiran je na hrvatskoj obali, gdje ga je dočekao redatelj Jakov Sedlar, prenosi rtl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redatelj Jakov Sedlar otkrio je da je Spacey ovog puta došao isključivo odmarati, nikakav posao, kaže redatelj, ovog puta nije u pitanju.

“Kevin Spacey stigao je par dana na odmor, pozvali smo ga moj sin Dominik i ja. Nikakav posao nije u pitanju, dolazi se odmoriti, provest će nekoliko dana na Braču”, u kratkom razgovoru ispričao je Sedlar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Sedlar: Spacey je savršeno dobro informiran o Tuđmanu, takav je tip glumca

Sedlar i Spacey surađivali su na filmu o prvom hrvatskom predsjedniku, a u kojem je pokojnog Franju Tuđmana utjelovio upravo holivudski velikan.

Hrvatska obala nije nepoznata Spaceyju, koji je već u nekoliko navrata kod nas boravio – svojedobno je boravio na Hvaru, ali i u Dubrovniku, gdje je ostao dobro upamćen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Jakov Sedlar: Ako mi sami ne kažemo istinu o sebi, drugi je neće ispričati o nama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.