Hod za život: Pogledajte video koji otkriva zašto hodati u subotu!

Foto: Snimka zaslona

‘Hodam, jer mi je svaki život važan’, ‘Hodam za život, jer život je sreća’, samo su neke od poruka sudionika Hoda za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte predivan video i njihov poziv:

Za život, obitelj i Hrvatsku!

Hodajte ovu subotu s nama! Vidimo se u 10 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana (Zagreb) i ispred Gospe od zdravlja (Split) !

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada svi share videa i pozovite svoje prijatelje da hodaju ZA ŽIVOT! 🙂

Posted by Hod Za Život on 16. svibnja 2017

Ove godine Hodu za život pridružit će se i Nino Raspudić, talijanist i filozof koji se proslavio svojim kolumnama i javnim nastupima u kojima beskompromisno i argumentirano iznosi svoja politička i svjetonazorska stajališta, te Marijan Ban, legendarni glazbenik i nekadašnji pjevač Daleke obale, autor nekih od najupečatljivijih pjesama hrvatske scene 1990-ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (VIDEO) I Marijan Ban i Nino Raspudić pozivaju na Hod za život!

Ove će se godine, osim u Zagrebu, Hod po prvi put održati u Splitu, u subotu, 20. svibnja 2017.

U Zagrebu će se građani okupiti u 10 sati na Trgu Dr. Franje Tuđmana te hodati Ilicom do Trga bana Jelačića, a u Splitu će se u 10 sati okupiti pred crkvom Gospe od zdravlja te Marmontovom hodati do Rive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Rivi Splićane i njihove goste očekuje bogati zabavno-glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti Meri Cetinić, Alen Nižetić, Klapa Kontra i drugi izvođači.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku, miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima.

> Hod za život – ove godine u Zagrebu i Splitu – subota, 20.5. u 10 sati

> (VIDEO) Meri Cetinić o Hodu za život: Odazovi se i pokaži svoj stav – da si na strani ljubavi, ljudi i života

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U organizaciji Hoda za život u dva najveća hrvatska grada sudjeluje više od 500 volontera, a i ove se godine očekuje da će više tisuća građana mirno i radosno hodati za daljnje osvješćivanje prava na život.

> Hajdi Begović: Javili su nam se građani iz više gradova da i oni žele hodati za život, sljedeća godina je njihova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.

5 KOMENTARI

  1. Ako je vjerovati brojkama, a one nedvojbeno ukazuju, mi smo u vrlo, vrlo opasnoj situaciji izumiranja. Ove godine u prvom kvartalu u minusu smo za cca. 7.500 života, do kraja godine znači oko 30 tisuća, dodajmo tome dva puta veće brojke na iseljene i one koji su već na putu, mi ćemo samo ove godine izgubiti 80 tisuća ljudi!!!! Za 10 godina, nastavi li se trend izgubiti ćemo više stanovnika nego ih Zagreb ima!

Comments are closed.