Marijan Ban otkazao sve koncerte – pročitajte zašto

Foto: snimka zaslona

“Nažalost, zbog zdravstvenih razloga i propisanog mirovanja od strane doktora svi dogovoreni koncerti Marijana Bana kroz idućih par mjeseci se odgađaju/otkazuju (Zagreb, Opatija, Vir, Podgora, Split, Zadar, Poreč…). U tijeku su dogovori koncerata za proljeće/ljeto 2018. Hvala na razumijevanju.”, stoji u poruci svim pratiteljima poznatog hrvatskog pjevača Marijana Bana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam OK, samo se zbog srca ne smijem uznemiravati. Moždani udar sam izbjegao. Baš sam bio s Oliverom Dragojevićem u bolnici, bio sam iza njega kod doktora u sobi”, rekao je Ban za 24sata.

Marijan Ban je bivši i najpoznatiji član glazbenog sastava ‘Daleka obala’. Njegova skladba “Jugo” osvojila je Porina za ‘hit godine’ 1999., a skladba “Ruzinavi brod” za ‘pjesmu godine’ 2001. godine. Danas surađuje s bendom ‘Diktatori’. Ban je rođen 1963. godine u Splitu. Sa suprugom Dominom ima troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.